Lanza Healing Moisture Noni Fruit Detangler 250ml

26.95

Deze lichtgewicht formule ontwart het haar direct en wordt volledig opgenomen. Verbetert de kambaarheid en zorgt voor optimale hydratatie zonder het haar te verzwaren. Een ontspannende combinatie van Hawaiiaans noni fruit, Polynesische botanische extracten en unieke herstellende ingrediënten vullen het essentiële vocht van het haar weer aan.

Beschermt tegen UVA-, UVB- en UVC-stralen. Het haar is ongelofelijk zacht en in model te brengen en krijgt een vernieuwde glans.

Belangrijkste voordelen
•Keratin Healing System TM Geavanceerd herstellend systeem met nanotechnologie, waarbij de microfijne vochtinbrengende elementen tot diep in de haarschacht binnendringen en zo het haar snel en waar nodig hydrateren. Herstelt en verzegelt het haar, zodat vitaal vocht twee maal zo lang wordt vastgehouden en uitdrogen wordt voorkomen. Ook de kleurpigmenten blijven langer behouden. Het haar wordt ongekend zacht en zelfs fijn haar krijgt uitzonderlijk veel body.
•Kleurbeschermers Verzegelen haarkleur en voorkomen verbleken. De kleur ziet er intens en levendig uit, en blijft langer behouden.
•Hawaiiaanse noni fruit Bekend als het ‘wondermiddel’ van de oorspronkelijke Hawaiianen. Voedingrijk met een hoog gehalte van de antioxidanten alkaloïde proxeronine en enzymen. Zorgt voor lichtgewicht hydratatie. De natuurlijke zuurgraad vernauwt de schubbenschacht, zodat het haar snel ontwart en een weelderige glans krijgt.
•UVA / UVB / UVC bescherming Beschermt tegen alle drie UV-stralen, zelfs de meest schadelijke UVC.

Gebruik: Voor direct herstellen, hydrateren en ontwarren: spray dagelijks op vochtig of droog haar en kam het door. Niet uitspoelen. Föhn het droog en style het naar wens.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!