Lanza Healing Color Color-Preserving Trauma Treatment 150ml

26.95

Eerste ultraherstellende leave-in kuur met revolutionaire formules voor ‘getraumatiseerd’ haar en voor het verbeteren van de opname, verdeling en hechting van de kleur. het complete kleurenspectrum. Klinisch bewezen werking: kleuren houden 107% langer.
Verbetert de gezondheid en de vitaliteit van het haar aanmerkelijk.
Vernieuwt het haar en vult het vitale vochtgehalte aan: het haar krijgt een gezonde glans en souplesse. Met aangename bloemengeur en UV-filters.

Belangrijke voordelen:
•Keratin Healing System TM Geavanceerd herstellend systeem met nanotechnologie, waarbij de microfijne vochtinbrengende elementen tot diep in de haarschacht binnendringen en zo het haar snel en waar nodig hydrateren. Herstelt en verzegelt het haar, zodat vitaal vocht twee maal zo lang wordt vastgehouden en uitdrogen wordt voorkomen. Ook de kleurpigmenten blijven langer behouden. Het haar wordt ongekend zacht en zelfs fijn haar krijgt uitzonderlijk veel body.
•Flower Shield Complex Unieke combinatie van bloemextracten met krachtige antibleek beschermers. Beschermt het complete spectrum van alle haarkleuren.
•Ceramide-2 Natuurlijke lipide, die gevonden is in het haar en essentieel is voor het behouden van de juiste vochtigheidsgraad en elasticiteit. Vult de ceramide-2 in het haar aan, herstelt de gezondheid van het haar en verbetert de kleuropname.
•Triple Punch UV-beschermers Drievoudige UV-opvangers beschermen het haar tegen UV-stralen.
•Kukui- & macadamianoot olie Diep penetrerende verzachters, rijk aan essentiële vetzuren (EFA’s) ontspannen, beschermen en hydrateren het haar.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share