10% korting

Label.M Cool Blonde Conditioner 200ml

27.00 24.30

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Label.M Cool Blonde Conditioner is een innovatieve kleurversterkende conditioner met natuurlijke intense paarsrode pigmenten voor de meest natuurlijk ogende en langdurige kleurcorrectie voor briljant blond haar.

Bosbessen, Purple Sweet Potatoes, Purple Carrots-packed, lycopene en lutein  zijn unieke ingrediënten die daarmee  kleurcorrigerende eigenschappen bevatten.

Verhelderd highlights in platina en ook blonde haartypes. Helpt bij het elimineren van ongewenste gele tonen, diep conditionerend haar voor een verbeterde hanteerbaarheid, elasticiteit en ook weerstand tegen beschadiging. Herstelt daarmee de vochtbalans voor blijvende kleurbehoud

Gebruik Label.M Cool Blonde Conditioner

Breng de Cool Blonde Conditioner aan op gewassen handdoekdroog haar en laat het product vervolgens 1 tot 3 minuten inwerken.
Goed uitspoelen.

Voor een optimaal resultaat het haar wassen met de Label.M Cool Blonde Shampoo.

Parabeen en natriumchloride vrij

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Label.M bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.