10% korting

Label.M Brightening Blonde Shampoo 300ml

21.95 19.75

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Label.M Brightening Blonde Shampoo verbetert de kleureffecten in uw haar, neutraliseert de warme gloed en verhoogt de levensduur van uw kleur, terwijl ze hydrateert, voedt en beschermt tegen stylinghitte, vocht, frizz en UV-stralen – vanaf het eerste gebruik.

Brightening Blonde Shampoo geleidelijk lichter en helderder, terwijl het haar zacht gereinigd en gevoed wordt

– Voedt het haar ter voorkoming van droogte, klitten en breken

– Biedt blonde tinten een langere levensduur en schittering

– Bevat natuurlijke extracten waaronder, Witte Ananas, Mamaki Thee en Citroen die het verhelderingsproces activeren, de glans verhogen en de hoofdhuid verfrissen zonder het haar uit te drogen of te beschadigen.

EXCLUSIEVE PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN

Rijke samenstelling van plantaardige ingrediënten, waaronder Mamaki Thee, Hop en Witte Ananas ondersteunen de kleur. Verbeterende eigenschappen door het haar ook te voeden en te verzorgen. Sterfruit, Witte Ananas, Mamaki Thee, Hop, Custardappel.

Deze hoofdingrediënten voorkomen oxidatie waardoor het haar ongewenste gele/warme gloed krijgt.
Helpen eveneens om reeds aanwezige warmte in het haar te neutraliseren, het haar langer fris met pure blonde tinten te behouden.

Zonder parabenen, zonder Natriumchloride.

Gebruik Label.M Brightening Blonde Shampoo

Aanbrengen op nat haar, inmasseren tot het schuimt en vervolgens uitspoelen. Daarna opvolgen met de Label.M Brightening Blonde Conditioner voor een optimaal resultaat.