Kerastase Specifique Cure Anti-Pelliculaire 12x6ml

43.15

Kerastase Cure Anti-Pelliculaire Anti-Récidive is een zeer intensive kuur tegen roos. Een geconcentreerde anti-roos behandeling van vier weken om het ongemak van roos, schilfers, jeuk en rode huidirritaties te verlichten. Aanbevolen leave in verzorgingskuur voor 4 weken met 3 behandelingen per week met onmiddellijke resultaten.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

De Specifique producten zijn voor haar en hoofdhuidproblemen zoals roos, vet haar en haaruitval. Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten; elke dag wordt de hoofdhuid blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Wanneer de hoofdhuid niet in balans is, kan er roos optreden. 

De anti-roos lijn van Kerastase combineert voor het eerst de drie meest krachtige anti-roos extracten: Salicylzuur, Zink Pyrithine en Octopirox.

Gebruik Kerastase Cure Anti-Pelliculaire Anti-Récidive

Aanbrengen op een droge hoofdhuid. Laten zitten en uw haar stylen zoals gewenst. Gedurende 4 weken 3x per week toepassen en u bent roos vrij.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Specifique Lijn van Kerastase