25% korting

Kerastase Nutritive Soin N3 20x2ml

68.80 51.60

Kérastase Nutritive Protocole Immunité Sécheresse – soin nr.1,2 en 3. Voor een professionele salonbehandeling en om droog haar weer onder controle te krijgen. Dan ga je voor de drie-stappen behandeling van Kérastase Nutritive Protocole Immunité Sécheresse.

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

Nutritive Soin N°1, Soin N°2 en Soin N°3 zijn behandelingen die elkaar aanvullen, om uw haar volledig zacht en eenvoudig handelbaar te krijgen. Haarmaskers om je haar zijdezacht en veel beter handelbaar te maken. Geschikt voor zeer weerbarstig, futloos en pluizend haar. Geconcentreerd keratine haarmaskers met Formule wordt geactiveerd door warmte voor langdurig zacht haar. Vergemakkelijkt borstelen, kammen en stylen, dringt door tot in de haarvezel en sluit daarna de haarschubben.

Gebruik:

Verdeel en masseer het serum op reeds behandeld haar met Soin no.1 en Soin no.2 Laat het serum volgens de gebruiksaanwijzing in de verpakking inwerken conform de gebruiksaanwijzing. Spoel daarna de behandeling uit droog en breng uw haar vevolgens in model.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Nutritive van Kerastase