25% korting

Kerastase Nutritive Soin N1 500ml

68.80 51.60

Kérastase Nutritive Protocole Immunité – soin nr.1,2 en 3. Voor een professionele salonbehandeling en om droog haar weer onder controle te krijgen. Ga voor de drie-stappen behandeling van Kerastase Nutritive Protocole Immunite.

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

Kerastase Nutritive Soin N°1, Soin N°2 en Soin N°3 zijn behandelingen die elkaar aanvullen, om uw haar volledig zacht en eenvoudig handelbaar te krijgen. Kerastase Nutritive Soin N°1 is een zeer krachtig en geconcentreerd haarmasker, om uw haar zijdezacht en veel beter handelbaar te maken.

Geschikt voor zeer weerbarstig, futloos en pluizend haar. Geconcentreerd keratine haarmasker. Formule wordt geactiveerd door warmte voor langdurig zacht haar. Vergemakkelijkt borstelen, kammen en stylen, dringt door tot in de haarvezel en sluit daarna de haarschubben.

Gebruik Kerastase Nutritive Soin N1

Kérastase Nutritive Soin N°1 wordt geactiveerd door warmte. Verdeel het masker per haarsectie op schoon en handdoekdroog haar, masseer het zeer zorgvuldig in. Activeer het masker door middel van een stijltang (van maximaal 180°C). Stijl je haar zorgvuldig en laat het masker inwerken met behulp van de stijltang. Na het stijlen spoel je Soin N°1 uit en vervolg je de behandeling met Soin N°2 en Soin N°3.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Nutritive van Kerastase