25% korting

Kerastase Elixer Ultime Olie voor Fijn Haar 100ml

39.50 29.65

Kerastase Elixer Ultime Olie geeft pure glans, en een weelderig volume aan fijn haar. De eerste volume gevende twee-fasen olie voor fijn haar van Kerastase. Aan de basis van deze revolutie ligt de fusie tussen Intra-CylaneTM, een ster molecule van L’Oréal, en kostbare oliën, voor een ultra-lichte twee-fasen formule. Een luchtig volume, een weelderige glans en ook een sensuele zachtheid.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Gebruik Kerastase Elixer Ultime Olie

Voor de brushing:
Toepassen op handdoekdroog haar zal Elixir Ultime de styling en brushing vereenvoudigen. De olie zal zich vasthechten op de vezel en de vezel het van binnenuit voeden zodat het haar zacht aanvoelt en hierdoor ook laat glanzen. 1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten toepassen.

Na de brushing:
Als afwerking wordt Elixir Ultime evenals gebruikt als een sublimerende verzorging. 1 pompje toepassen op de lengtes en de punten van het haar. Als dagelijkse verzorging: elke ochtend enkele enkele druppels zullen daardoor het haar dagelijks beschermen. De haarvezel is gevoed en glanzend. 1 à 2 pompjes toepassen van de lengtes tot de punten.

Aan de basis van deze revolutie ligt de fusie tussen Intra-CylaneTM, een ster molecule van L’Oréal, en kostbare oliën, voor een ultra-lichte twee-fasen formule. Intra-CylaneTM penetreert in het hart van de haarvezel voor een soepel en volumineus resultaat, gecombineerd met vier legendarische oliën die het haar voeden, beschermen en sublimeren. Pracaxi-olie, Argan-olie, Mais-olie en Camelia-olie.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Elixer Ultime van Kerastase