25% korting

Kerastase Densifique 30 x 6ml

148.00 111.00

Kerastase Densifique  is een leave-in toepassing voor dunner wordend haar van de Kérastase Densifique lijn. Als u zichtbare haaruitval hebt, maar nog geen terugwijkende haarlijn dan is de Densifique de ideale oplossing.

Met deze aankoop spaart u 6 punten!

Beschrijving

Kérastase creëerde een 3 stappen schoonheidsroutine: reinigen, behandelen en texturize. Met de doordachte methoden kunt u een salon behandeling nu ook thuis ervaren. De Kérastase Densifique behoort tot de tweede stap van de schoonheidsroutine.

Het is klinisch bewezen dat de haarvezel versterkt wordt en dat ook het haar dikker aanvoelt. Uit onderzoek blijkt ook dat 80% van de gebruikers het gevoel had dat hun haar sterker was geworden. De leave-in bevat het molecuul Stemoxydine die gecombineerd is met Complex Glycan en deze ingrediënten zorgen ervoor dat daardoor de haardichtheid vergroot wordt.

Gebruik van Kerastase Densifique

De Kerastase Densifique is een leave-in behandeling die zorgt daarmee voor versterking van het haar. De leave-in brengt u gedurende 3 maanden dagelijks aan op handdoekdroog haar bij de wortels van de haren. U maakt scheidingen in het haar en past de leave-in toe volgens de gebruikelijke styling richting.

U masseert de hoofdhuid met de vingertoppen om de behandeling te verdelen en de haarzakjes  te stimuleren. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om ook gebruik te maken van de Kérastase Densifique Bain Densifique. Dit is een dagelijks verzorgende shampoo die op nat haar aangebracht moet worden.

De Kerastase Densifique  is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt:

  • Stemoxydine
  • Glycane Complex
  • Vitamine B3, B5 en B6
  • Texturiserend polymeer

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Densifique van Kerastase