25% korting

Kerastase Powder Bluff 200ml

27.50 20.65

Dit artikel is helaas niet meer leverbaar, als vervanger adviseren wij u de SHOW Beauty Premiere Dry Shampoo

Kerastase Powder Bluff is een Aerosol poederspray – Droogshampoo die een dynamisch en vernieuwend effect geeft, een styling poeder zuivert en geeft daarom volume aan fijn haar.
Onzichtbaar, het poeder laat al met al geen residu achter. Subliem texturiserend, met een sensuele touch. Een dynamisch en vernieuwend effect: een styling poeder zuivert eerst en geeft volume aan fijn haar. Onzichtbaar, het poeder laat geen residu achter. Subliem texturiserend, met een sensuele touch.

Uitverkocht

Beschrijving

Gebruik van Kerastase Powder Bluff

De Powder Bluff goed schudden voor gebruik.
Aanbrengen op de aanzet van droog haar op een afstand van 15 cm. Vervolgens de  hoofdhuid zacht inmasseren zodat het product volledig geabsorbeerd wordt. Vervolgens het haar doorborstelen om overtollig product te verwijderen. Perfect om het haar op te frissen tussen twee wasbeurten door.

Technologie

De aerosol spray-poeder geeft een ultrafijne diffusie. Wat maakt het verschil? Een combinatie van lipiden componenten en zetmeel en mineraal poeders verminderen daarom aanzienlijk de “verstuiving” die voorkomt bij klassieke poeders.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Couture Styling Lijn van Kerastase