25% korting

Kerastase Materialiste 195ml

27.50 20.65

Dit artikel is uit het assortiment als vervanger adviseren wij de SHOW Beauty Divine Thickening Lotion

Kerastase Materialiste is een Globale verdikkende gel spray met een Flexibele hold.

Uitverkocht

Beschrijving

Materialiste geeft onmiddellijk resultaat en maakt het mogelijk daarom om met fijn haar looks te creëren die onmogelijk leken in het verleden : een vlecht, een dikke paardenstaart, etc.
Controleert het haar en geeft het bounce wanneer het natuurlijk gedroogd wordt.

Voor wie?
Mensen die dikker of meer materie wensen om te stylen. Perfect voor fijn en normaal haar. Wat doet het? De diameter van elke haarvezel vergroot waardoor het haar duidelijk meer materie krijgt. Het haar is daarom luchtig, heeft meer textuur en is gemakkelijker in model te brengen. Het haar behoudt namelijk zijn natuurlijke look.

Gebruik Kerastase Materialiste

Spray in de handen en verdeel het product vervolgens van de wortel tot de punten. Droog en style het haar of laat het natuurlijk drogen.

Technologie

Hoe werkt het? INTRACYLANE® : Creërt een inter-cellulair om de diameter van elke haarvezel te vergroten. Céramiden : Versterkt de haarvezel en maakt de vezel meer flexibel. Xylose : Thermo-protector actie, behoudt de kwaliteit van het haar.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Couture Styling Lijn van Kerastase