25% korting

Kerastase Chronologiste Soin Gommage Renovateur 200ml

35.00 26.25

Kerastase Chronologiste Soin Gommage Renovateur is een exfoliërende pre-shampoo, een zachte textuur voor een werking op hoofdhuid en het haar. Voor een gereinigde hoofdhuid en vederlicht haar.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Met Chronologiste Soin Gommage Renovateur, geïnspireerd op gelaatsverzorgingen, introduceert Kerastase een ongezien gebaar binnen het Kerastase schoonheidsritueel. Deze exfoliërende verzorging, toe te passen voor de shampoo, reinigt de hoofdhuid en het haar intens en brengt de hoofdhuid daardoor in evenwicht.

De revitaliserende massage die gepaard gaat met de toepassing van de Soin Gommage Rénovateur stimuleert de micro-circulatie voor een doelgerichtere werking van de shampoo. De Soin Gommage Rénovateur geeft het haar ook een sensatie van oneindige luchtigheid.

Gebruik van Kerastase Chronologiste Soin Gommage

Toepassen als pre-shampoo op nat haar, sectie per sectie op de hoofdhuid aanbrengen. Gedurende 5 minuten inmasseren in de hoofdhuid en vervolgens verdelen over de haarlengten. Zorgvuldig uitspoelen alvorens tot de shampoo over te gaan.

Technologie

De Soin Gommage Rénovateur is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt:

  • Abyssine : deze kostbare overlevingsmolecule onttrokken aan vulkanische kliffen op de bodem van de Pacifische Oceaan wordt gecombineerd met Gluco-Lipide GL® en met Bisabolol voor intens gevoed haar met een onweerstaanbare zijden touch.
  • Vitamine F : reinigt intens en herstelt de haarvezel.
  • Camelia, Amla, Argan en Maïs olie: het haar straalt en is ook intens gevoed.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Kerastase Chronologiste Technologie Producten