Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect 1000ml

50.85

Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect is een hydraterende en beschermende shampoo voor fijn gekleurd haar

Uitverkocht

Share

Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect is een kleurbeschermende shampoo. De lichte shampoo reinigt het haar en ook de hoofdhuid op een milde wijze.
Bain Chroma Respect bevat een intens hydraterende werking, deze zorgt ervoor dat de haarvezels zachter worden en de kleur langer behouden blijft. Het haar zal zijdezacht en glad aanvoelen.

Gebruik  Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect

Masseer de shampoo goed in uw haar, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel het daarna goed uit. Voor een optimaal resultaat adviseren wij daarna het haar te verzorgen met de Kérastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma.

Kérastase Ultieme Luxe

Kerastase staat voor ultieme luxe van verzorgingsrituelen voor je haar. Het Franse merk is al jaren populair bij professionele kappers en salons. Het verhogen van de normen in de professionele haarverzorgingsproducten is altijd de drijfveer geweest van dit merk.

Kérastase is een merk die uit een aantal verschillende haarproducten bestaat, specifiek voor de bepaalde haarproblemen waar wij dagelijks mee te kampen hebben.  Het merk heeft een haarverzorgings productenlijn bestaande uit shampoos, haarserums, haarconditioners, etc. Naast shampoos en maskers is er een reeks aan extra producten die aan een specifieke wens voor je haar en/of hoofdhuid voldoen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.