25% korting

Kerastase Nutritive Soin N2 500ml

68.80 51.60

Kérastase Nutritive Protocole Immunité Sécheresse – soin nr.1,2 en 3. Voor een professionele salonbehandeling en om droog haar weer onder controle te krijgen. Dan ga je voor de drie-stappen behandeling van Kérastase Nutritive Protocole Immunité Sécheresse.

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

Nutritive Soin N°1, Soin N°2 en Soin N°3 zijn behandelingen die elkaar aanvullen, om jouw haar volledig zacht en eenvoudig handelbaar te krijgen. Haarmaskers om je haar zijdezacht en veel beter handelbaar te maken. Geschikt voor zeer weerbarstig, futloos en pluizend haar. Geconcentreerd keratine haarmaskers met Formule wordt geactiveerd door warmte voor langdurig zacht haar. Vergemakkelijkt borstelen, kammen en stylen, dringt door tot in de haarvezel en sluit daarna de haarschubben.

Gebruik:

Verdeel Kérastase Nutritive Soin N°2 per haarsectie op schoon en handdoekdroog haar, masseer het zeer zorgvuldig in. Laat het masker inwerken conform de gebruiksaanwijzing. Spoel daarna de behandeling uit en behandel het haar met de serum Keratin Protocole Immunite Sécheresse Soin N°3

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Nutritive van Kerastase