20% korting

JOICO Power Whip 300ml

26.80 21.40

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Joico Power Whip Whipped Foam is een ultra sterk geconcentreerd styling schuim. Deze zorgt voor maximale grip, volume en geeft ook body.
Geeft krullend haar extra vocht en glans. Plum Kernel Oil voedt haar met hydratatie zonder het haar daarmee te verzwaren. Bevat Quadramine Complex™ en Bio-Advanced Peptide Complex™ Innovatieve stylingformules gecombineerd met een technologie voor gezond haar. Houdt het haar gezond. Om alle haartypen, ideaal voor krullend te beheersen en verzorgen, en elk gewenst kapsel te creëren. Deze styling Whip Mousse, luxe gevoel schuim geeft een duurzaamheid aan het kapsel voor maximaal 72 uur. Het levert een ultra-stevig, flexibel en tastbaar hold met ongelooflijke volheid, dikte en volume.

Gebruik JOICO Power Whip

Goed schudden en in de handen aanbrengen, wrijven en vervolgens goed over het gehele, licht vochtige, haar verdelen. Daarna drogen en stylen als gewenst.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.