20% korting

Moisture Recovery Moisturizing Shampoo 50ml

6.00 4.80

Op voorraad

Beschrijving

Moisture Recovery Moisturizing Shampoo van Joico is een hydraterende shampoo voor droog haar. Deze ultra voedende shampoo voor een milde reiniging en hydratatie voor dik en ook stug droog haar.

Gebruik Moisture Recovery Moisturizing Shampoo

Masseer de Moisture Recovery Moisturizing Shampoo in nat haar, herhaal dit indien nodig, spoel vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar conditioneren met de Moisture Recovery Moisturizing Conditioner en verzorgen met de Moisture Recovery Treatment Balm.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.