JOICO K-Pak Liquid Reconstructor 300ml

38.70

Het ultime haarherstel

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Joico K-Pak Liquid Reconstructor is een treatment spray voor fijn en dun haar.
Voorkomt afbreken en vroegtijdig kleurverlies met deze fantastische vloeibare treatment van JOICO.
Speciaal voor haar dat te maken heeft met afbreken, vroegtijdig kleurverlies of moeilijk haar wat ook moeilijk te stylen is.
Een lichtgewicht haarhersteller om chemische, thermische of omgevingsbeschadigingen daarmee tegen te gaan.
Vervangt aminozuren die verloren zijn gegaan, herstelt beschadigde delen van de schubbenlaag en is kleurveilig. Verbetert de elasticiteit, glans en herstelt de natuurlijke kracht en conditie van het haar
Brengt het haar terug in de natuurlijke staat en garandeert optimale bescherming.

Gebruik JOICO K-Pak Liquid Reconstructor

Breng de Liquid Reconstructor aan op gewassen handdoekdroog haar, vervolgens drogen en stylen als gewenst.
Niet uitspoelen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en ook gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.