JOICO K-Pak Hydrator 50ml

10.80

JOICO K-Pak Hydrator is een intense behandeling voor droog, beschadigd haar.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

JOICO K-Pak Hydrator is een intensief hydraterende behandeling zet de vocht toevoer open en laat zelfs extra droog, overbehandeld haar zacht en glad aanvoelen.

Benefits

  • Vult verloren vocht direct aan op droog, beschadigd haar
  • 2x zachter haar
  • Verhoogt de glans
  • Sluit de haarschubben
  • Verbetert de handelbaarheid en elasticiteit van het haar

Gebruik JOICO K-Pak Hydrator

Breng de JOICO K-Pak Hydrator aan op handdoekdroog haar, verdeel van de aanzet naar de punten. Laat vervolgens 5 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit.

 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij het haar te wassen met de JOICO K-Pak Reconstructing Shampoo.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.