20% korting

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Protect Spray 200ml

29.90 23.90

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Protect Spray is een leave-in spray voor dagelijks gebruik. Deze spray beschermd het haar direct tegen beschadiging en kleurverlies.
Versterkt het haar, geeft glans en maakt zachter.

Gebruik JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Protect Spray

Schud de Protect Spray voor gebruik, spray op handdoekdroog haar, kam vervolgens door en style naar wens.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.

Andere suggesties…