20% korting

Hydra Splash Hydrating Conditioner 1000ml

80.00 64.00

Hydrateert zonder fijn of medium haar te verzwaren.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

Hydra Splash Hydrating Conditioner is speciaal ontwikkeld om de juiste hoeveelheid vocht te geven voor fijn en normaal droog haar.
Deze conditioner heeft een lichte formule die het haar zachter maakt zonder het te verzwaren. De formule is verrijkt met kokosmelk, die van nature hydrateert en rijk is aan vitamine A, C en E. Deze conditioner zorgt voor 24 uur vocht, waardoor elke haarlok zacht en glanzend wordt.

Joico Hydra Splash Conditioner is gemaakt met SmartRelease-technologie. Deze innovatieve technologie is ontwikkeld als een uniek en drievoudig liposoom dat keratine en arginine bevat, dat zorgt voor gezond haar van binnenuit, terwijl het gehalte aan rozenbottelolie van buitenaf werkt. Dit liposoom zet zich af in het haar tijdens de belichtingstijd en komt daarna continu vrij in het haar, waardoor het zowel sterker als resistenter wordt.

Gebruik Hydra Splash Hydrating Conditioner

Na het wassen met de Hydra Splash Hydrating Shampoo, breng de conditioner aan op handdoek droog haar. Laat het product 1-2 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Voor extra verzorging eens in de week het haar verwennen met de Hydra Splash Hydrating Gelee Masque.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.