J Beverly Hills Platinum Matte 140ml

29.90

Matte Texture Spray

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

J Beverly Hills Platinum Matte textuurspray geeft je die sexy, warrige, nonchalante look. De onzichtbare, droge formule bevat natuurlijke mineralen om daarmee een ongelooflijk volume op te bouwen voor vol glamoureus haar. Onze exclusieve polymeermix hecht zich aan het haar voor een ongelooflijke textuur zonder plakkerig gevoel. Het resultaat is voller haar met een matte finish.

Benefits:

  • Volume
  • Structureert
  • Mattificeert
  • Hold:2

Gebruik J Beverly Hills Platinum Matte

Gebruik na reiniging en conditioning met je favoriete Platinum duo. Voor gebruik goed schudden, spray lichtjes over het haar, en herhaal indien nodig voor meer textuur.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J-PLATINUM

Juan Juan, celebrity kapper en oprichter van J BEVERLY HILLS, gelooft dat alle kappers kunstenaars zijn. Met dit geloof als focus, creëerde hij PLATINUM, een lijn haarverzorgingproducten die ontworpen is om de creativiteit van kappers te dienen. De prestaties van PLATINUM maken het mogelijk om elk gewenst resultaat te kunnen bereiken. Het eindresultaat is een lijn die helpt haar daarmee in kunst te veranderen.