J Beverly Hills Blue Solutions Shampoo 350ml

27.95

Solutions Healthy Scalp Shampoo

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

J Beverly Hills Blue Solutions Shampoo brengt uw haar en hoofdhuid weer tot leven en in de natuurlijke schoonheid.
Geformuleerd met eucalyptusolie, jojoba, tea tree olie en toverhazelaar, verzacht solutions shampoo een geïrriteerde hoofdhuid en stimuleert de haargroei.

Benefits:

  • PH-5.5
  • Bevordert nieuwe haargroei
  • Vermindert roos
  • Vermindert jeuk
  • Sulfaatvrij

Gebruik J Beverly Hills Blue Solutions Shampoo

Verdeel een royale hoeveelheid Solutions Shampoo over de hoofdhuid en masseer tot een rijk schuim dat 2-3 minuten moet intrekken. Spoel uit en gebruik vervolgens de Masque behandeling.
Spoel uit en style verder met je favoriete J Beverly Hills producten.

Voor het beste resultaat herhaal 2-3 maal per week.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.