J Beverly Hills Blue Mousse Up 260ml

23.90

Mousse Up Volumizing Mousse, maximaliseer volume en body met Mousse Up.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Mousse Up is geformuleerd met arganolie en heemstwortel. De unieke formule van mousse up een romig, vol, schuim dat maximaal volume, ondersteuning, gewichtloze hydratatie, en versteviging garandeert.

Benefits:

  • PH-7
  • Hold-2
  • Verbetert de glans
  • Hydrateert
  • Geeft volume

Gebruik J Beverly Hills Blue Mousse Up

Goed schudden om de ingrediënten te activeren!
Na reiniging en conditionering met je favoriete J Beverly Hills duo, breng een royale hoeveelheid mousse up aan over handdoekdroog haar en style zoals gewenst.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.