J Beverly Hills Blue Masque Treatment 85ml

13.90

Masque Hair and Scalp Intensive Treatment breng haar en hoofdhuid tot nieuw leven.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Masque Treatment is geformuleerd met essentiële oliën van pepermunt, eucalyptus en rozengeranium, voedt Masque diep, herstelt het vocht gehalte, en brengt haar en hoofdhuid weer terug in gezonde balans.

Benefits:

  • PH-4.5
  • Ontwart
  • Verbetert de glans
  • Herstelt vocht
  • Zonder parabenen

Gebruik J Beverly Hills Blue Masque Treatment

Na reiniging met je favoriete J Beverly Hills shampoo een royale hoeveelheid Masque Intensieve behandeling aanbrengen op handdoekdroog haar en hoofdhuid. Laat 3-5 minuten inwerken. Spoel uit en voor de beste resultaten style verder met je favoriete J Beverly Hills producten.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.