J Beverly Hills Blue Lift Up 260ml

23.90

Lift Up Volumizing Spray Foam, maximaliseer het volume met Lift Up.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Lift Up is een ultramodern schuim dat geformuleerd is met kokos-extract en pro-vitamine B-5 om je haar naar hoge hoogten en ultieme glans te tillen.

Benefits:

  • PH-9
  • Hold-3
  • Verbetert glans
  • Verhoogt volheid
  • Behoudt stevigheid
  • Geeft volume

Gebruik J Beverly Hills Blue Lift Up

Goed schudden om ingrediënten te activeren!
Na reiniging en conditionering met je favoriete J Beverly Hills duo, spray lift up rechtstreeks op de haarwortels en werk door met de vingertoppen.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.