J Beverly Hills Blue Clarifier Shampoo 350ml

25.90

Clarifier Surface Cleansing Shampoo

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Clarifier Shampoo houdt het haar vrij van onzuiverheden en ongewenste product opbouw. Geformuleerd met extracten van kokos, lindebloesem en tijm, verlost Clarifier Shampoo het haar van onzuiverheden zoals chloor, minerale afzettingen, en ongewenste productopbouw.

Benefits:

  •  PH-5
  • Hydrateert
  • Verwijdert chemische resten en product stapeling
  • Verzacht

Gebruik J Beverly Hills Blue Clarifier Shampoo

Verdeel de Clarifier Shampoo op nat haar en masseer tot een rijk schuim dat 2-3 minuten moet intrekken. Spoel uit en gebruik vervolgens de Masque behandeling. Spoel uit en style verder met je favoriete J Beverly Hills producten.

Aanbevolen gebruik: 2 a 3 maal per week.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.