J Beverly Hills Blue Bodifier 237ml

23.90

Bodifier Thickening Styling Spray ROCK THAT BODY!

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Bodifier is geformuleerd met kamille-, rozemarijn- en salie-extracten, Bodifier stimuleert en verdikt fijn, slap haar en verbetert de look en feel.

Benefits:

  • PH-5.5
  • Hold-3
  • Geeft ‘body’
  • Haarverdikkend
  • Geeft volume

Gebruik J Beverly Hills Blue Bodifier

Na reiniging en conditionering met uw favoriete J Beverly Hills duo, spray Bodifier gelijkmatig over  handdoekdroog haar.
Föhn en style om maximaal body en volume te bereiken.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.