Depot No.205 Treatment Invigorating 100ml

41.95

Depot No.205 Treatment Invigorating is ontwikkeld en getest om overmatig haarverlies te voorkomen en tegen te gaan.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Depot No.205 Treatment Invigorating verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid, beschermt en versterkt het haar vanaf het haarzakje, draagt bij aan het herstellen van een gezonde levenscyclus van het haar.

Actieve ingrediënten

  • Indiaas Kino boom extract, met een anti-glyceride, antioxiderende, verzachtende en ook een beschermende werking
  • Rozemarijnextract, antibacterieel, ontgeurend
  • Arnica-extract, verzachtend en conditionerend voor de hoofdhuid
  • Pro Vitamine B5, regenererend, kalmerend en verzorgend voor de hoofdhuid en het haar
  • Multivitaminencomplex dat vitamine B5,B6,C,E en PP bevat, met een enerverende, antioxiderende en voedende werking, voedt en versterkt de haarvezel, geeft structuur en conditioneert
  • Silicaat van magnesium en aluminium, absorbeert talg
  • Kamfer, stimuleert en verfrist
  • Gehydroliseerde rijst proteïnen, conditioneren de hoofdhuid en het haar, antistatisch
  • Eucalyptus, tonifiërend, verfrissend en parfumerend
  • Menthol, verfrissend, verzachtend en parfumerend

Gebruik Depot No.205 Treatment Invigorating

Verdeel Depot No.205 Treatment Invigorating gelijkmatig over een schone hoofdhuid en vervolgens inmasseren met lichte druk van de vingertoppen.
Niet uitspoelen, voor een optimaal resultaat het haar wassen met de Depot No.105 Invigorating Shampoo.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”. Hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules. Ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en ook technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.