Depot No.102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo 250ml

19.95

Depot No.102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo is een Anti-roos & talg control shampoo voor de hoofdhuid en vet haar.

Gaat de vorming van roos tegen en vermindert overtollig vet zodat de balans van hoofdhuid en haar wordt hersteld. Samengesteld met milde bestanddelen en zonder SLES.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo met milde oppervlakte-actieve stoffen,voor een evenwichtige,specifieke reiniging
Botanisch Complex,mix van 10 plantenextracten met meerdere gunstige effecten op de huid en het haar.

Actieve ingrediënten

  • Silicaat van magnesium en aluminium,absorbeert talg
  • Pyrithionzink,antimicrobieel,anti-roos en talg regulerend
  • Allantoïne,verzachtend,beschermend en verzorgend voor de hoofdhuid
  • Etherische rozemarijn olie,parfumeert en is verzorgend voor de hoofdhuid
  • Etherische salie olie,antioxidant,beschermend en parfumerend
  • Eucalyptus,tonifiërend,verfrissend en parfumerend
  • Menthol,verfrissend,verzachtend en parfumerend

Gebruik Depot No.102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo

Breng Depot No.102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo aan op vochtig haar en masseer in.
Laat enkele minuten inwerken.
Herhaal indien nodig.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.