Davines Pasta & Love Softening Shaving Gel 200ml

26.50

Davines Pasta & Love Softening Shaving Gel is een delicate scheergel, ideaal voor alle huidtypes.
Ingemasseerd met de hand of met de kwast verandert het snel in een rijk en compact schuim. Dat bijdraagt tot het verzachtenvan de huid, zodat het scheren nog aangenamer en doeltreffend wordt.
De smeuïge textuur verzekert een optimale werking en biedt het voordeel dat jet niet alleen te gebruiken is voor een snelle en dagelijkse scheerbeurt maar ook voor een meer rituele aanpak en finishing.
Geformuleerd met delicate oppervlakte-actieve stoffen en verrijkt met een extract van Lampionplant met sterk kalmerende eigenschappen.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Gebruik Davines Pasta & Love Softening Shaving Gel

Gebruik warm of lauw water tijdens het scheren, dat helpt het haar te verzachten het scheren te vergemakkelijken.
Wanneer je de Davines Pasta & Love Softening Shaving Gel aanbrengt, masseer deze dan op het te behandelen gebied om de weefsels te reactiveren en het product goed te verdelen voor een doeltreffende scheerbeurt.
Gebruik het scheermes met voorzichtige bewegingen en vergeet niet om de mesjes vaak af te spoelen om hun functionaliteit te optimaliseren.
Volg de richting van het haar en trek het gebied strak om een effectieve scheerbeurt te bevorderen. Begin bij de bakkebaarden en ga omlaag langs de wangen in de richting van de kin.
Ga indien nodig een tweede keer over het haar in zijdelingse richting. Tegen de haarrichting in scheren is agressiever en daarom moeilijker te verdragen en geeft een groter risico op irritatie.

Bestel Davines producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Davines producten.  Voor meer informatie over Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.