Davines Pasta & Love Pre-Shaving and Beard Oil 50ml

26.00

Davines Pasta & Love Pre-Shaving and Beard Oil is een formule in multifunctionele olie.
Kan gebruikt worden om de baard voor te bereiden op het scheren. Op de droge baard om deze in model te brengen en te verzachten.
Als pre-shaving behandeling geeft de olie extra bescherming aan de extra gevoelige huid. Verzacht en voedt de huid en laat het scheerapparaat makkelijker glijden waardoor het scheren aangenamer aanvoelt.
De olie verleent als hydraterende behandeling zachtheid en glans aan de baard. Dankzij de lichte textuur laat het geen restanten achter en verzwaart de baard niet.
De olie is tevens geformuleerd met Amandelolie en Jojobaolie. Is verrijkt met een extract van Lampionplant met voedende en verzachtende eigenschappen.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Gebruik Davines Pasta & Love Pre-Shaving and Beard Oil

Neem een warme douche of dep met een warme handdoek je gezicht om de poriën van de huid te openen en het gebied te verzachten voordat je gaat scheren.
Na het douchen dep je je gezicht met een handdoek droog om schuren te voorkomen. Wat de huid vatbaar kan maken voor irritatie.
De Davines Pasta & Love Pre-Shaving and Beard Oil kan worden aangebracht met een massage om de absorptie te bevorderen. Bereid zo de huid voor op  het scheren.

Bestel Davines producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Davines producten.  Voor meer informatie over Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.