Davines Heart of Glass Rich Conditioner 250ml

28.25

Conditioner voor natuurlijk en behandeld blond haar. Het geeft een intense voeding, terwijl het de haarvezel versterkt, dankzij het exclusieve Biacidic bond complex en Baobab-extract. Het extract dat afkomstig is van de Jackfruit, houdt ook ongewenste reflecties in evenwicht, terwijl het de blonde tonen doet herleven en stralen.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Davines Heart of Glass Rich Conditioner is een rijke intensieve conditioner voor blond haar, verrijkt met natuurlijke blauwe pigmenten om de blonde tinten in evenwicht te brengen en te versterken, terwijl het haar gehydrateerd, verzorgd en gemakkelijk doorkambaar wordt.

Davines zet zich in voor schoonheid én sustainability, duurzaamheid. Ook bij de verpakkingen is gelet op de materialen. Bijna alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Davines producten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten die het haar daarmee een natuurlijke glans geven.

Gebruik Davines Heart of Glass Rich Conditioner

Breng de Heart of Glass Rich Conditioner aan op de lengten en uiteinden van handdoekdroog haar. Laat het product vervolgens 5 minuten inwerken, daarna doorkammen en grondig uitspoelen. Herhalen wanneer u maar wilt, afhankelijk van de behoefte van het haar.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij het haar eerst te wassen met de Davines Heart of Glass Silkening Shampoo. 

Ingrediënten:

AQUA / WATER / EAU, CETEARYLALCOHOL, BEHENTRIMONIUMCHLORIDE, GLYCERINE, CETYLALCOHOL, GEHYDROGENEERD FARNESEEN, CETRIMONIUMCHLORIDE, BEHENTRIMONIUMMETHO

Bestel Davines producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Davines producten.  Voor meer informatie over Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.