Davines Heart of Glass Intense Treatment 150ml

26.30

Intense cosmetische behandeling voor natuurlijk en behandeld blond haar. Dankzij het exclusieve Biacidic bond-complex en Baobab-extract, versterkt en herstelt het de haarvezel, helpt het breken te voorkomen, voor gevoed en gedisciplineerd haar.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Davines Heart of Glass Intense Treatment is een intensieve behandeling. Deze zeer geconcentreerde, rijke formule met Biacidic Bond Complex en Baobab extract, te gebruiken om alle soorten blond haar te versterken en te herstellen. Het haar ziet er glanzender, stralender en rustiger uit. Omdat het om een sterk geconcentreerde behandeling gaat, wordt aanbevolen deze één keer per week te gebruiken, of vaker als het haar erg beschadigd is.

Davines zet zich in voor schoonheid én sustainability, duurzaamheid. Ook bij de verpakkingen is gelet op de materialen. Bijna alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Davines producten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten die het haar daarmee een natuurlijke glans geven.

Gebruik Davines Heart of Glass Intense Treatment

Na de shampoo op de lengten en punten aanbrengen. 5 tot 10 minuten laten inwerken, vervolgens doorkammen en grondig uitspoelen. Eenmaal per week gebruiken of vaker als het haar erg beschadigd is.

Ingrediënten:

AQUA / WATER / EAU, CETEARYLALCOHOL, CETYLALCOHOL, BEHENTRIMONIUMCHLORIDE, GLYCERINE, CETRIMONIUMCHLORIDE, BEHENTRIMONIUMMETHOSULFAAT, BEHENYLALCOHOL

Bestel Davines producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Davines producten.  Voor meer informatie over Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.