Davines SOLU Sea Salt Scrub Cleanser 250ml

28.35

Natuurlijke actieve ingrediënten

Zeezout van Trapani – Bevorder een diepe reiniging dankzij een delicate scrubactie

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Davines SOLU Sea Salt Scrub Cleanser is een reinigingspasta die de hoofdhuid verfrist, verwijdert oppervlakkige onzuiverhedenen en opbouw van vervuilingsdeeltjes.

Biedt ook een extra textuureffect plus een langere levensduur en drijfvermogen van het haar.

Gebruik Davines SOLU Sea Salt Scrub Cleanser

Breng een walnootje aan op nat haar. Masseer de pasta voorzichtig op de hoofdhuid om een rijk schuim te creëren, voeg indien nodig meer water toe. Spoel vervolgens grondig en volg met een voedend masker of conditioner. Gebruik elke tweede of derde wasbeurt.

Spoelen in geval van contact met de ogen.

Over Davines haarproducten

Davines streeft naar een zo leefbaar mogelijke planeet. Dit merk zet zich in voor schoonheid én sustainability, duurzaamheid. Ook bij de verpakkingen is gelet op de materialen. Bijna alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Davines haarproducten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten die het haar een natuurlijke glans geven.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Davines bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.