Davines Alchemic Tabacco Conditioner 250ml

32.90

Davines Alchemic Tabacco Conditioner is een conditioner voor bruin en lichtbruin haar.

Om de schittering en de glans van de kleur te behouden en het haar daarbij gehydrateerd en gezond te houden, hebben we deze speciale, verzorgende crème geformuleerd ter aanvulling van de Alchemic Tobacco Shampoo.
Deze conditioner daarom is verrijkt met Gehydrolyseerde Melkeiwitten, deze werken grondig en ook vochtinbrengend, beschermt en voorkomt gespleten haarpunten. We hebben kleurpigmenten toegevoegd om de kleur intenser te maken en die te helpen vasthouden, en speciale verzorgende elementen die vooral geschikt zijn om gekleurd haar te beschermen, zachter te maken en ook glans te geven.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Gebruik Davines Alchemic Tabacco Conditioner

We raden u aan een kleine hoeveelheid op handdoekdroog haar aan te brengen na gebruik van Alchemic Tobacco Shampoo. Kam het haar en laat 5 tot 8 minuten inwerken.
Spoel vervolgens grondig uit.

Bestel Davines producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog onze Davines producten.  Voor meer informatie over Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Extra informatie

inhoud

250ml, 1000ml