10% korting

Davines OI/OIL 12ml met Roucou olie uit de Amazone

4.35 3.91

OI/oil, Een absolute verfraaiende potion treedt toe tot de essentiële haarverzorging lijn, het combineren van de Renaissancee artisa en de geuren uit het Middellandse-Zeegebied geïnspireerd door de oude oosterse traditie

Uitverkocht

Beschrijving

Davines OI/OIL Potion

De OI/Oil is een potion geboren uit de harmonie tussen tegengestelde elementen die elkaar aanvullen. Geïnspireerd door de vrouwelijke en mannelijke beginselen, welke de stichting zijn van het universele leven, zijn verbonden met de diepe betekenis van de twin en het verzetten van kosmische krachten van Yin en Yang, de binaire code van de moderne digitale revolutie, en tot slot de Alfa en de Omega van cosmetische haarbenodigdheden.

Davines OI/OIL multifunctioneel

OI/oil is een multifunctionele olie voor universeel gebruik, maakt het haar goed doorkambaar, heeft een anti-frizz en beschermend effect dat de tijd van het drogen van het haar verminderd, of op wanneer je het op droog haar gebruikt resulteert in een glanzende en zachte afwerking.

Milieubewust Davines OI/OIL

De speciale formule bevat Roucou olie uit de Amazone rijk aan anti-oxidant. Ontworpen met een focus op duurzaamheid. Met de formule van Roucou olie uit eerlijke handel, draagt Davines met dit nieuwe product bij aan de bescherming van het milieu, een belofte die de Davines/Essentail Haircare lijn altijd heeft waar gemaakt. De elegante en zeer kenmerkende verpakking is in feite gemaakt met weinig milieueffecten. Met de deelname aan het project LifeGate Zerro Impact, vermindert de CO2-uitstoot van de productie van de verpakking, en wordt dit alles gecompenseert door het creëren en beschermen van nieuwe bossen in Italië en Madagaskar.

Bestel Davines Oi/Oil producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog onze OI/OIL producten.  Voor meer informatie over OI/OIL van Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.