10% korting

Davines More Inside Texturizing Dust 8gr Voor Onmiddellijk Volume

24.90 22.40

Texturizing Dust is ideaal voor het creëren van onmiddellijk volume en een gedefinieerde look. Maar het is tevens een perfect product voor langdurige hold bij updo’s. Het poeder kan los worden gebruikt of in combinatie met andere More Inside producten.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

De Texturizing Dust kan rechtstreeks op de haaraanzet aangebracht worden, waar volume is gewenst of het kan ingewreven worden op de lengtes voor meer body, textuur en een gedefinieerde look. Het zorgt voor een matte finish zonder residu. Het product is eenvoudig in gebruik.

De formule, ontwikkeld in samenwerking met Davines Artistic Director Angelo Seminara, is parabenenvrij  en bevat geen toegevoegde kleurstoffen. Het belangrijkste ingredient silica heeft absorberende en volume gevende eigenschappen. Dit mineraal geeft het haar samen met de andere ingrediënten hold en textuur zonder het haar te verzwaren.

Gebruik van Davines More Inside Texturizing Dust

Schudden voor gebruik. Breng aan op de haaraanzet waar volume is gewenst. Of wrijf de poeder tussen de handen en breng aan op de haarlengtes voor extra textuur en een gedefinieerde look. Strooi de texturizing dust op een borstel en haal deze door de haarlengtes voor meer body.

Davines More Inside Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw More Inside van Davines bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Instructie Video