Dapper Dan Matt Paste 50ml

10.95

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Dapper Dan Matt Paste is het eerste en best verkocht product van het echte Britse kappersmerk Dapper Dan dat sinds 2011 producten produceert. Deze waterbasis paste is een enorm veelzijdig product met een natuurlijke matte finish. Dus messy looks, scheidingen of een kuif (quiff), het kan allemaal met deze Matt Paste. Ondanks de krachtige hold is het product makkelijk en simpel aan te brengen en minstens net zo makkelijk weer uit te wassen. En dat alles met een geur van vintage cologne.

Gebruik Dapper Dan Matt Paste

Wrijf een beetje Matt Paste tussen de handen en breng het aan in droog of handdoek droog haar en style zoals jij het wilt. Het kan bijna niet mis gaan.

Opgericht in Sheffield, Engeland in 2011:

De producten van Dapper Dan zijn in tien jaar tijd ontwikkeld door professionals in het vak, vastbesloten om een uniek en gevarieerd assortiment verzorgingsproducten te creëren die aansluiten bij de behoeften van de stijlbewuste moderne mens.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Dapper Dan  bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.