Color Wow Root Cover Up Dark Brown 2,1gr

34.95

Color Wow Root Cover Up Dark Brown is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm om je uitgroei binnen no- time mee weg te werken.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Color Wow Root Cover Up Dark Brown mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur.
Je uitgroei en/of grijze haren verdwijnen direct.
Ook kan de Root Cover Up gebruikt worden om high- of lowlights mee te creëren. Ideaal dus als je uitgroei hebt, maar er geen tijd is om naar de kapper te gaan. Je kunt gewoon zwemmen, zweten en slapen, want de poeder gaat pas uit het haar als je het met shampoo wast.

Benefits

  • Uitgroei verdwijnt direct
  • Blijft zitten tot volgende wasbeurt
  • Ook om high- en lowlights mee te creëren
  • Verkrijgbaar in 8 kleuren zodat je kleur er altijd bij zit

Gebruik Color Wow Root Cover Up Dark Brown

Doe een klein beetje poeder van de Color Wow Root Cover Up op een kwast en breng het poeder aan op droog haar. Begin met het aanbrengen op de uitgroei en strijk het een beetje uit naar beneden.
Breng het een beetje uit naar onder. Voeg meer poeder toe als het nodig is en herhaal tot de uitgroei is verdwenen. De poeder blijft zitten op het haar, maar poeder op poeder blijft niet zitten. Gebruik daarom niet teveel, dit is onnodig.

Color Wow Root Cover Up online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Color Wow Root Cover Up bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Color Wow kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.