20% korting

CHI Keratin Reconstructing Shampoo 355ml

21.35 17.08

CHI Keratin Reconstructing Shampoo

CHI Keratin Shampoo reinigt het haar op een zachte manier en herstelt het beschadigde haar doordat er een hoog keratine gehalte in is verwerkt. Doordat de essentiële ingrediënten zoals jojoba en argan olie zijn toegevoegd in de CHI Keratin Shampoo, wordt de haarschacht optimaal verzorgd. Zo is het haar weer langdurig gezond en glanzend en wordt haarbreuk voorkomen.Ook zorgt de CHI Keratin Shampoo ervoor dat het haar mooi glad wordt.

Door de combinatie van unieke ingrediënten die zijn verwerkt in de gehele CHI Keratin productlijn krijgt het haar de optimale verzorging die het eigenlijk nodig heeft. De conditie van het haar zal worden verbeterd en het zal weer levendig aanvoelen.

Reconstrueert het haar
Glanzend en gezond haar
Voorkomt toekomstige breuken
Voor beschadigd haar
Mooi glad haar

Gebruik:
Breng een normale hoeveelheid aan op nat haar, masseer goed in en werk vanaf de hoofdhuid tot de uiteinden van het haar. Na dat de CHI Keratin Schampoo goed is ingewerkt over het gehele haar spoelt u het grondig uit. Indien nodig herhaal deze handeling. Gebruik de CHI Keratin Shampoo in combinatie met de CHI Keratin Conditoner voor optimaal resultaat

Resultaat:
Verzorgd, glanzend, glad en levendig haar!

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!