20% korting

CHI Keratin Conditioner 355ml

17.56

CHI Keratin Conditioner 

CHI Keratin Conditioner herstelt de vochtbalans in het haar door middel van natuurlijke essentiële oliën. De kracht van Keratine speelt in de conditioner ook een grote rol. De keratine zorgt voor gladde en gezonde lokken waar je trots op kunt zijn.

De reconstructieve ingrediënten die zijn toegevoegd in de CHI Keratin Conditioner helpen het haar te versterken en voorkomt breuken in het haar. Daarnaast voorkomt het verdere schade tegen.

Door deze combinatie van unieke ingrediënten die zijn verwerkt in de gehele CHI Keratin lijn krijgt het haar de optimale verzorging dat het nodig heeft. De conditie van het haar zal worden verbeterd en het zal weer levendig aanvoelen.

Herstelt de vochtbalans
Soepel en gezond haar
Gaat verdere schade tegen
Optimale verzorging
Mooi glad haar

Gebruik:
Breng de CHI Keratine Conditioner aan na het shamponeren met de CHI Keratin Conditioner. Breng het aan over de lokken en vermijd oogcontact en contact met de hoofdhuid. Laat de CHI Keratin Conditioner enkele minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Voor optimaal resultaat gebruik de CHI Keratin Conditioner in combinatie met CHI Keratin Shampoo.

Resultaat:
Optimaal verzorgd en beschermd haar met een intense glans.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!