40% korting

Aveda Tourmaline Starter Set

59.00 35.40

Het beautymerk Aveda is geïnspireerd op Ayurveda en dat is een 5000 jaar oude Indiase geneeskundige traditie waarbij de 5 natuurlijke elementen (aarde, lucht, vuur, water en ruimte) de basis vormen. En speciaal voor iedereen die kennis wil maken met de Aveda producten zijn er nu ook Skin Care Starter Sets gebaseerd op deze 5 elementen. En wil je weten wat jouw element is?

Ruimte: Je huid voelt normaal tot droog aan en je grootste probleem is een gebrek aan vocht.
Lucht: Je huid voelt droog tot gehydrateerd aan en je grootste problemen zijn fijne lijntjes en zichtbare tekenen van veroudering.
Vuur: Je huid is gevoelig en je grootste problemen zijn roodheid en overgevoeligheid.
Aarde: Je huid voelt normaal tot vet aan en je grootste problemen zijn onzuiverheden en een overtollige talgproductie.
Water: Je huid voelt vet aan en je grootste problemen zijn onzuiverheden, verstopte poriën en overtollige talgproductie.

De Tourmaline Skincare Starter Set is geschikt voor alle elementen en deze set laat je huid stralen dmv. het mineraal toermalijn. Toermalijn bevat anti-oxidanten en verwijdert dode huidcellen waardoor je huid weer gaat stralen en zachter wordt. In deze set zit een Exfoliating Cleanser (speciaal voor het dagelijks reinigen van je huid), Radiance Fluid (serum speciaal om je huid te laten stralen), Hydrating Crème (rijke, vochtherstellende crème) en een Radiance Masque (parfumvrij crème gezichtsmasker).

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!