20% korting

Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil 30ml

33.00 26.40

Een dagelijkse leave-in behandeling voor droog haar

De Dry Remedy Daily Moisturizing Oil is speciaal ontwikkeld voor droog haar. Het is een dagelijkse leave-in behandeling die voor 99,9% bestaat uit natuurlijke bronnen. De olie hydrateert het haar direct met 41% zonder het zwaar of vettig te maken. De Daily Moisturizing Oil bevat geen silliconen en de rijk voedende buriti olie zorgt ervoor dat het haar zijdezacht, glazend en moeiteloos handelbaar is.

Gebruik
Fijn tot medium, stijl of krullend haar: Verdeel het handdoekdroge haar in twee helften, breng 1-2 druppels Dry Remedy Daily Moisturizing Oil aan op de handen en verdeel het over de gehele lengte van de wortel tot aan de punten. Herhaal voor de tweede helft. Föhn en breng vervolgens her haar in model. Voor intens herstel herhaal de bovenstaande stappen door telkens 1 druppel te verdelen op het reeds gedroogde en gestylde haar.

Medium tot dik, Stijl, krullend of weerbarstig haar: Verdeel het handdoekdroge haar in twee helften, breng 3-4 druppelsDry Remedy Daily Moisturizing Oil aan op de handen en verdeel het over de gehele lengte van de wortel tot aan de punten. Herhaal voor de tweede helft. Föhn en breng vervolgens her haar in model. Voor intens herstel herhaal de bovenstaande stappen door telkens 1-2 druppel te verdelen op het reeds gedroogde en gestylde haar. Verdeel bij extra droog haar een klein beetje olie over de kruin voor extra glans en anti-pluis effect.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!