40% korting

Aveda Botanical Kinetics Skincare Set Normale/Vette Huid

49.50 29.70

Het beautymerk Aveda is geïnspireerd op Ayurveda en dat is een 5000 jaar oude Indiase geneeskundige traditie waarbij de 5 natuurlijke elementen (aarde, lucht, vuur, water en ruimte) de basis vormen. En speciaal voor iedereen die kennis wil maken met de Aveda producten zijn er nu ook Skin Care Starter Sets gebaseerd op deze 5 elementen. En wil je weten wat jouw element is?

Ruimte: Je huid voelt normaal tot droog aan en je grootste probleem is een gebrek aan vocht.
Lucht: Je huid voelt droog tot gehydrateerd aan en je grootste problemen zijn fijne lijntjes en zichtbare tekenen van veroudering.
Vuur: Je huid is gevoelig en je grootste problemen zijn roodheid en overgevoeligheid.
Aarde: Je huid voelt normaal tot vet aan en je grootste problemen zijn onzuiverheden en een overtollige talgproductie.
Water: Je huid voelt vet aan en je grootste problemen zijn onzuiverheden, verstopte
poriën en overtollige talgproductie.

De Botanical Kinetics Skincare Starter Set is geschikt voor alle 5 elementen en bestaat uit producten die speciaal bedoelt zijn voor het op peil houden van de vochtbalans in je huid en de ingrediënten egaliseren de huid, zodat deze weer zacht aanvoelt. In de set zit een Purifying Gel Cleanser (milde, plantaardige gel), Toning Mist (vochtherstellende gezichtstonic die een normale tot vette huid in balans brengt), Exfoliant (zachte, diepreinigende lotion die dode huidcellen verwijdert) en een Hydrating Lotion (snel absorberende lotion die je huid hydrateert).

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!