15% korting

American Crew Nine Fragrance 75ml

31.60 26.85

Nine Fragrance 

Verleidelijke nieuwe geur American Crew ‘s voor mannen bevat noten van appel en lavendel met groene bladeren en warme noten van ceder en amber om een ​​frisse , verleidelijke , mannelijke geur te creëren . Deze premie geur vangt de essentie van de mens van vandaag .

Van de vijf zintuigen , geur is degene die het meest verbonden is met het geheugen en kan roepen de sterkste gevoelens . Met dit in gedachten , American Crew uiteengezet om een mannen geur die een krachtige reactie van vrouwen zouden uitlokken creëren. Het is een moeilijke brouwsel te mengen . Een geur die vrouwen aantrekt . Maar dat is precies wat American Crew deed : het ontwikkelen van een geur die vrouwen liefde , bijna universeel .

Hoe hebben we het gedaan? Het kostte veel onderzoek te achterhalen van de chemie van de chemie – wat trekt een vrouw om een ​​man . Wat doen vrouwen vinden? Doen verschillende vrouwen als verschillende geuren ? Hoe gebruiken we de wetenschap om aantrekkelijkheid van een vrouw te verbeteren om een man ? Na bijna een jaar van vallen en opstaan ​​eindelijk gekraakt we de code en zijn klaar om Nine , de nieuwe herengeur van American Crew te  introduceren .

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: ,