25% korting

Caviar Volume Duo

79.00 59.25

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

Caviar Volume Duo

Deze set bevat:

1x Caviar Volume Shampoo 250ml

Slap, futloos en levenloos haar zijn verleden tijd. Caviar Multiplying Volume Shampoo hersteld en beschermt het haar. Elke dag staat het haar bloot aan beschadigingen van bijvoorbeeld de zon, veroudering, chemische behandelingen, hierdoor raakt het beschadigd, droog en poreus.

Caviar Multiplying Volume Shampoo verhelpt al deze problemen door het haar niet alleen meer body kracht en volume te geven. Het haar wordt hersteld dankzij bijzondere ingrediënten zoals Seasilk en Color Hold Complex.  Dat laatste zorgt ervoor dat de haarkleur langer, beter en ook mooier behouden blijft. Het caviar extract zorgt ervoor dat het vochtbalans, glans en veerkracht van het haar worden verbetert dankzij Omega 3 vetzuren.

Gebruik Alterna Caviar Multiplying Volume Shampoo

Masseer de shampoo in nat haar, laat vervolgens de shampoo 1 minuut inwerken.

 

1x Caviar Volume Conditioner 250ml

Deze sulfaatvrije Conditioner van Alterna zorgt voor extra body en volume in het haar. Dus slap, futloos en levenloos haar zijn verleden tijd. Alterna Caviar Bodybuilding Volume Conditioner hersteld en beschermt het haar. Elke dag staat het haar bloot aan beschadigingen van bijvoorbeeld de zon, veroudering, chemische behandelingen, hierdoor raakt het beschadigd, droog en poreus.

 

Alterna Caviar Bodybuilding Volume Conditioner verhelpt al deze problemen door het haar niet alleen meer body kracht en volume tevens wordt het haar hersteld dankzij bijzondere ingrediënten zoals Seasilk en Color Hold Complex.  Dat laatste zorgt ervoor dat de haarkleur langer, beter en mooier behouden blijft. Het caviar extract zorgt ervoor dat het vochtbalans, glans en veerkracht van het haar worden verbetert dankzij Omega 3 vetzuren. Het haar wordt extra gehydrateerd dankzij de vocht inbrengende werking van de Conditioner.

 

Andere suggesties…