Alterna MHMC Shine On Defining Foam 145g

29.90

Alterna gelooft dat haarverzorging zelfzorg is.
Mijn haar. Mijn canvas, is de nieuwste uitdrukking van de transformationele ervaring van Alterna Haircare. Onze hoogwaardige, veelzijdige producten veranderen de dagelijkse handeling van het haarwassen in momenten van zelfvriendelijkheid. Met transformerende texturen en de voordelen van Vegan Botanical Caviar, verbeteren onze veganistische formules je haarverzorgingsroutine en maken het leuk en moeiteloos om aanpasbare, mooie looks te creëren.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Alterna MHMC Shine On Defining Foam is een veganistisch glansversterkend schuim dat zorgt voor extra glans, zachtheid en beheersbaarheid voor hitte- of luchtgedroogde stijlen. Geschikt voor alle haartypes.

Benefits:

  • Een innovatief veganistisch glansschuim dat nat wordt aangebracht, maar fixeert met een stralende fluweelzachte poederafwerking
  • Formule met witte houtskool verbetert de algehele zachtheid en handelbaarheid van het haar
  • Cactusvijgolie hydrateert, bestrijdt kroezen en voegt ook een glanzende finish toe

Gebruik Alterna MHMC Shine On Defining Foam

Schud goed en keer de fles ondersteboven.
Verdeel de hoeveelheid ter grootte van een handpalm in de hand en verdeel gelijkmatig van halverwege de lengte tot de punten en style vervolgens naar wens.

Ingrediënten:

  • VEGAN BOTANICAL CAVIAR
  • PRICKLY PEAR OIL
  • WHITE CHARCOAL

My Hair My Canvas formuleringsfilosofie

De kern van elke veganistische formule wordt gevormd door veganistische botanische kaviaar van duurzame oorsprong, gemengd met unieke, krachtige ingrediënten zoals waterlelie-extract, kokos-suikermengsel, witte houtskool, cactusvijgolie, perliet en citroenschil-extract. Onze formules zijn daarmee samengesteld zonder toegevoegde parabenen, SLS / SLES * -sulfaten, ftalaten, synthetische kleurstoffen, gluten, minerale olie, formaldehyden en formaldehyde-afgevende middelen. Mijn haar. Mijn canvas. formules zijn ontworpen om elke lok te voeden voor onmiskenbaar mooi en ook gezond haar.

* Geformuleerd zonder natriumlaurylsulfaat of natriumlaurethsulfaat

Duurzame verpakkingen

Onze flexibele, hoogwaardige formules zijn 100% veganistisch en alle flessen en tubes zijn gemaakt van 50% post-consumer gerecycled plastic met open- en dichtdraaiende pompen om plastic afval daarmee te minimaliseren.

Bestel Alterna online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Alterna producten.  Voor meer informatie over Alterna kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.